Tuesday, September 6, 2011

BILA MALAS GILA

Pagi-pagi kepala rasa serabut. mai aku nak bagi satu teka-teki-tekud.

Menda apa yang kalau malas tu malas gila.
Tapi kalau rajin tu rajin gila!




Jawapan : update blog !

bila penyakit malas mai. berminggu-migguan tak buka blog.
tapi bila angin rajin mai. sehari post tiga kilo. kurang-kurang tiga kali sehari. dah macam makan nasi dah update blog. sekian!




p/s nak wish jugak Selamat Merdekaraya. walaupun dah nak seminggu berlalu. selamat-selamat nah semua =)


Kepada membe-membe kamcheng masa belajar formsix kat Londong dulu. sory kepada yang aku tak sempat jumpa la. tak sempat pi raya rumah la. moga-moga hampa sihat ja. tetiba tacing pulak. free-free kita pi main bola dengan Chealsea lagi. bahahaha.kbai!

11 comments:

  1. Hahaha...ko mcm perli aq je, ne yg nk mgelibas org ne hahaha..

    ReplyDelete
  2. @amin ha ah sebelah London hahaha

    @Cahaya Mata : mana ada! aku kata aku la!!!! dah 2-3 mggu aku tak hapdate

    ReplyDelete
  3. kau yang baju kuning eh? comel kemain. hikhik.

    ReplyDelete
  4. aq da touchink ne aran,
    siap ko ek law aq jmpa aq sule ko idop2 hahahaha..

    ReplyDelete
  5. la aiii baru nak jawab teka teki tu

    ReplyDelete
  6. alamak.....hahhahhaa...selamat merdekaraya jugok..

    ReplyDelete
  7. @s.u.h.a sgt la wakakaka

    @lavender harum wangi : demyu! hahaha

    @Cahaya Mata: gila kejam. mandul la aku nt hahaha

    @inche hlovate: la hais hehehe

    @hazaika selamat2!

    @khairul kk mai blk dah ni

    @Nurul Ain Selamat hari raya jugak!

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...