ABOUT


Nama panggilan aku Aran, seorang yang serabut. aku masih lagi merupakan seorang pelajar, hidup aku kadang-kadang agak serabut, hmm~ bukan kadang-kadang la, selalu serabut. Serabut is my style. Serabut but cool~~hahahahaha

Aku buat blog ni untuk suka-suka,aku post apa yang aku rasa nak post, suka hati aku la blog aku hahaha. dengan blog ini aku dapat meningkatkan kemahiran menulis aku di samping aku dapat mengurangkan masa yang dihabiskan untuk mendownload blue, hahahaha serius jujur.

Aku berbangsa Siam yang berwarganegaraan Malaysia, aku orang Malaysia ok.bukan Thailand. Nenek aku pun lahir kat Malaysia,bapak dan mak aku mix Siam dan Cina. Senang cakap Siam Cina.campur-campur. aku juga beragama Buddha. So, kalau jumpa aku jangan bagi salam k. aku takleh nak jawab. nanti kalau aku jawab orang kata aku kurang ajar pulak :p

Aku dilahirkan pada tahun 1988. Tahun Naga, orang Cina suka orang lahir tahun Naga. Tahun Naga banyak 'Ong'. takdak susah punya. :)

Aku juga seorang yang anti-racist, semangat perpaduan sangat tinggi dalam jiwa aku hehehe serius tak tipu. aku suka berkawan dengan semua bangsa janji jangan pijak kepala aku. zaman sekolah menengah aku banyak bercampur dengan kawan Melayu. tu yang aku cakap Melayu agak fasih dan tak kantoi hehehhe.

Sesiapa yang suka post-post dalam blog aku follow la.tak suka pun boleh follow hahahhaa macam mana tu? follow je la..nak blagak buat apa. bukan best pun blagak. tak macho kakakkaa ada kaitan ke??  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...