Tuesday, August 2, 2011

KECIK HATI BILA KOMEN ENTRY ORANG

Nak merapu la sikit. semalam aku rasa kecik hati bila komen entry satu blog ni. rasa sedikit terguris seperti bawang kena hiris sebab dia keluar word verification macam ni :


Rasa down terus bila komen-komen keluar word verification macam ni :
Pulun do


Orang penat-penat baca entry dia pastu siap komen lagik! dia kata kita pulun pulak. nakharun betul! hahaha saja nak melawak petang-petang sebelum hampa nak buka puasa kan. tapi bagi aku la. aku kurang berkenan dengan blog-blog yang pakai word verification ni. entah. tak suka la! melambatkan masa aku. buang je la menda ni. senang sikit aku nak berkomen-komen dengan hampa. apa-apa pun suka hati la. saja kalut aku nak bagi pendapat aku.

Selalunya aku akan perli blog yang ada word verification tu macam ni:
  1. Amboi... kena ada password nak komen entry dia. atau
  2. Tu diaaa ada word verification nak komen entry dia. macam mesin ATM noh!

Ok la. blog hang, hang punya suka. blog aku. aku punya suka. nak hingaq sikit tak kan tak leh. peace yo!


notakaki : cara nak buang word verification
: Dashboard > Setting > Comments > Show word verification for comments > pilih " No "

16 comments:

  1. touching plak aran ni.. hahahaha.. meh komen blog aku tak yah ada password.. ehhehe

    ReplyDelete
  2. suka giler ngan nota kaki tu haha

    ReplyDelete
  3. @lavender harum wangi : hai ika poke hahaha

    @d_LA :)

    @hakimy taknak aku. nt BF aku (KF) marah wakakaka

    @inche hlovate tq2 muah2 hahaha

    @ashaf pasai pa ni? rindu acip ke

    @Charred meow2 hahaha

    @hazaika errrrr hahahaha

    ReplyDelete
  4. weh..jgn dok teriak la...saja nak test ja tu...emo sgguh hg nih kah8~

    PULUN DO!!!!

    ReplyDelete
  5. @black mawar hahahaha ye la aku pulun

    ReplyDelete
  6. bile bca entry, trasa limpa aku hak3..
    dlu blog ak ad verification jugak..
    kdg2 bkn sngaja letak.. tp x pasan..
    cm kes ak.. ak xpasan ak ad verification hoho..

    ReplyDelete
  7. hahaha..pulun do.

    bab makan takper,aku pulun.

    ReplyDelete
  8. @sleeping_maniac90 : hahaha limpa ko kaler pa wei lol

    @hazaika lalalala kodok panggang satu!!!

    @ghost writter : jgn disebut bab makan. nt aku lapaq hahaha

    ReplyDelete
  9. todiaa naa. pulun posa aran,jangan tinggai. kahkah

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...