Monday, October 10, 2011

JOM PANJANGKAN BURUNG

Kali ini tulis entry pagi-pagi buta lagi. pukul 4.30 pagi. semalam kecoh pasal keindahan bulan. tapi aku dengki dengan bulan itu. mengambang cantik sambil dilingkari bulatan seakan-akan pelangi. bulan itu pentingkan diri sendiri! biarkan aku di sini gerhana. gelap. serabut hendak menulis cerpen untuk tugasan. menulis merapu aku mampu. nak menulis serius aku serabut. nak mulakan picitan pertama ke papankekunci pun kelam kabut hais!

Aku buka blog. picit shoutbox. aku nampak ini




Banyak pautan dalam Bahasa Inggeris aku temui. berbagai. tapi tujuan hanya satu. promosi yang sama! promosi tentang :





Nakharun! iklan kasi panjangkan burung. ini bukan burung sebarangan. burung ni mampu bertarung LOL Selalu pulak ada kat Shoutbox aku! dekat email macam tu jugak. beratus spam. kadang-kala hampir ribuan. semua iklan menda ni. boleh bikin serabut ni.

Tolong la. aku budak baik. blog aku ni tak dak menda pelik-pelik pun. kan? kan? kan?!!!! kbai!



p/s orang yang setuju kata aku budak baik ja boleh komen entry ni. kakaka!

10 comments:

  1. HAHAHA.org yg letak iklan pun pandai pilih blog.hahahaha

    ReplyDelete
  2. aran...xsyak lagi dorang paking tempat yg kena...hahahha

    ReplyDelete
  3. kau login shoutbox kau n block dia. aku ada gak la block 2-3 visitor spammer ni.

    ReplyDelete
  4. aku x perlu sume ni. burung aku dh bsr dh. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Hahahhaa.I guess the twitter bird has competition. fucking adds doe! hahahaha

    ReplyDelete
  6. tak tao nak like ke, nak share benda ni. hahah

    ReplyDelete
  7. haha. ads macam tu pon banyak jugak kat shoutbox aku.

    ReplyDelete
  8. @Nin Ahmad yela saya bdk jahat! huh:)

    @Nurul Are Inn tq2 bahahha cilakak perli!

    @unkwown tak setuju!!! saya baik kakaka

    @marina ok2 thx for the info

    @lavender hah??

    @Polis Karma gila confident!!!

    @Mia hahaha lukenabeb!

    @Farhah dua2 boleh!!!

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...