Monday, November 8, 2010

BILA MARIA OZAWA NAK DATANG MALAYSIA?-LAWAK


Siapa tak kenal Maria Ozawa angkat tangan? Tipu la tak kenal !!! Maria Ozawa a.k.a Miyabi(みやび?) merupakan salah seorang pelakon filem porn yang sangat famous di dunia. sekarang dia insaf dah.dah tak berlakon porn cuma jadi model bagi pakaian yang seksi.

Bagi aku Maria Ozawa ni lagi famous dari sesetengah artis Hollywood lagi. Lagi famous dari Jessica Simpson dan Ayu Raudhah hahahha tak percaya tanya Ayap :)Orang asli di hutan Amazona pun kenal dia taw wakakakaka. Sedikt info pasal MO-dilahirkan pada 8 januari 1986. dilahirkan di Hokkaido, Jepun. Mak dia orang Jepun dan bapak dia kacukan Perancis-Kanada.

Kenapa tiba-tiba aku post pasal MO ni?? Cerita dia macam ni-aku terfollow Twitter Maria Ozawa hahahahha terfollow la sangat :p aku terbaca ada rakyat Malaysia yang tanya MO bila nak datang Malaysia hahahaha serius peminat fanatik MO mamat ni. entah la apa yang menarik dengan pertanyaan ini tapi pertanyaan itu membuat aku gelak kakakakaka


via twitter

6 comments:

  1. kejinya.haha.tp cun kan MO ni.rasa nak bang je :)

    ReplyDelete
  2. ow... haahah... I tak kenal dia. But she is indeed pretty.

    ReplyDelete
  3. ahahahhhaha. i pon tak sabar kalau dia nak datang Malaysia. i'll go lesbian for her. haha.

    terfollow eh? okay. ;D

    ReplyDelete
  4. aq x rasa ozawa boleh dtg m'sia...
    huhu.. =)

    ReplyDelete
  5. hanis lesbo!!!!....
    betol la aran terfollow... hahahahhha.. fitnah semata2 tu aran..

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...