Friday, November 19, 2010

PEKERJAAN BEST PART 2

Bagi lelaki yang masih menganggur boleh la try apply kerja ni . Kerja main patung-patung bagi rancangan TV. tak kan tak pernah tengok kot. program untuk budak-budak yang ada patung-patung kononnya boleh bercakap padahal miming ja. ketika aku masih minum air milo dalam botol, aku ada la jugak layan rancangan macam ni hehehehe. Best ooo kerja ni hahahaha Boleh peluk awek hot free :p




Layan ja bro ni peluk awek ni dari belakang. aku rasa susah la bro ni nak ponteng kerja. silap-silap dapat anugerah pekerja paling rajin hahahahaha lol

via hahakiri

3 comments:

  1. Salam Adik Serabut, waaah mesti dia tak penah ponteng keja Mamat tuh! Bersemangat bangun pagi!

    ReplyDelete
  2. macam celake perangai..lentok siott

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...