Tuesday, February 15, 2011

AWEK TUDUNG ROCKERS

Kali ni aku saja nak ber'kepochi' sikit pasal penampilan seorang awek yang bertudung hehehehe....cerita dia macam ni, aku terserempak dengan seorang awek ni kat Tesco di hometown aku... apa yang menarik perhatian aku pasal awek ni adalah... dia bertudung.... tapi baju dia bergambarkan labah-labah berkepala tengkorak gitu... style kan? :) aku jadi agak kepo dan paparazzi sikit.. oleh itu aku curi ambil gambar dia dari belakang dan nak buat modal entry kat blog aku... sebab aku jarang nampak perempuan yang bertudung pakai baju ala-ala rock kapak hahahaha cool~



6 comments:

  1. haha .cube ko pegi gig kt one cafe tiap ari sabtu .lg gempak dari ni pon ade .

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee suka suki ja nak snap gambar orang!

    "apa masalah awak ni? jangan sampai saya saman di mahkkamah!"


    kahkahkah

    ReplyDelete
  3. bj bf dia kot...sempat lg dia snap gmbo minah tu hihi

    Meh singgah: Betul ke kuda leh stim tgk manusia???

    ReplyDelete
  4. ni mesti dia tak perasan dia pakai baju tu. nak cepat punye pasal. haha.

    ReplyDelete
  5. bahaya kau nie aran. kena berhati-hati ngan paparazi cengini. hahaha

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...