Tuesday, February 15, 2011

BAJU SEKSI GILA

Baju pun boleh seksi taw.... ingat orang je ke leh seksi lol... saja nak post 18sx sikit tapi tak keterlaluan sangat kot... ni design baju seksi amat yang aku jumpa bila aku main klik-klik kat website macam-macam tadi hehehehe... ni baju buatan Jepun yang ber'design'kan badan perempuan yang berbikini.. serius agak lucah untuk kanak-kanak bawah umur hahahaha jom layan~


13 comments:

  1. walauwehh~
    seksa mata gua tengok,ekeh keh keh~

    ReplyDelete
  2. ade2 je idea org jpun ni..ahaks:P

    ReplyDelete
  3. kalo kat malaysia ade ni...x tahu la

    ReplyDelete
  4. harharhar.. memang seksi giler...
    aku pun nak satu lah
    tapi pakai buat tdo jer.. hu3
    pasai bodies dah kembang setaman...

    ReplyDelete
  5. perghh kalau jual kat malaysia mesti laku ni! haha

    ReplyDelete
  6. kalau nak pakai pastu gi latihan teater boleh tak? ahahahaahahahah

    "apa masalah awak ni??"

    ReplyDelete
  7. perh. gua nak. mau aksi hadiah kat pmpuan. ahha

    ReplyDelete
  8. fuyo . ni yg nasik lemak 50sen pon boleh jadi 2ringgit ni .

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...