Wednesday, February 16, 2011

FESYEN BULU DADA

Terlebih dahulu nak ucap terima kasih kepada Blog twisterlicious007 kerana sudi buat entry untuk Blogsserabut kerana Blogserabut menjadi follower ke 300 beliau :) thank you very muchhhhh~

Kembali kepada tujuan post ini, saja nak berbincangkan tentang tahap ke'macho'an lelaki yang berbulu dada hahahaha macam pelik ja bunyinya... tapi betul ke orang kata lelaki yang berbulu dada itu macho?? aku rasa ya!!!!! lol Selalu blogger perempuan suka post pasal fesyen rambut, fesyen tudung, fesyen beg tangan... aku pulak nak post pasal fesyen bulu dada kali ni hahahaha.. apa yang anda boleh buat dengan bulu dada anda.. khas untuk golongan lelaki yang berbulu dada sahaja... kalau tidak ada tu.. pinjam dulu kawan anda punya lmao!!



Yang ni paling style bagi aku, Superman beb...
kalah Superman Malaysia Faizol Tahiap hehehehe









pic source trendhunter

8 comments:

  1. aran...gmbar yg dada hang pesyen logo harley davidson xdak ka? hahaha XD

    ReplyDelete
  2. mangaihh.. ahahah. hareyyy btoi

    ReplyDelete
  3. hehehe kelakar la.. boleh diorang terfikir nak buat mcm to... awak yang serabut ada tak buat mcm to??? hehehe...

    ReplyDelete
  4. tak sampai masa lagi akuserabut nak buat macam tu..

    tengah bela lagi bulu dada ni hahahhaha

    ReplyDelete
  5. baru tahu la bulu dada ni boleh design macam2..hihi

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...