Sunday, April 3, 2011

BELL NUNTITA-THAILAND'S GOT TALENT





Apa macam? Hot tak gambar awek ni? aku rasa boleh tahan la kot slrppp slrpp hahaha Awek ni sebenarnya bapok ok !!! dilahirkan ada burung dan sekarang dah tak ada burung lol Nama dia Bell Nuntita. sedap nama dia. slrppp slrppp wakaka. Bell Nuntita ni mencuba nasib dalam reality show Thailand's Got Talent. masuk ja si Bell ni atas pentas semua orang ingat dia ni perempuan. talent yang hendak ditunjukkan oleh si Bell ni adalah nyanyian.

Starting nyanyian dia buat suara perempuan. sedap suara dia. serius sodap. lepas tu dia buat suara lelaki pulak. dem!!! macho babeng suara lelaki yang dibuat. menda ni yang menarik minat aku buat entry pasal dia ni. suara perempuan dan lelaki dia dua2 sedap. sampai dia layak ke pusingan seterusnya. Sedikit kisah tentang si Bell ni, dia ni dibenci bapak dia sebab dia jadi bapok, bapak dia pernah pukul dia. nak dia jadi lelaki balik tapi usaha bapak dia sia-sia saja. Dia masuk Thailand's Got Talent sebab dia nak tunjuk kat bapak dia yang dia boleh berjaya dengan cara dia sendiri. dan dia kata dia sayang bapak dia. agak sedih cerita si Bell ni. aku bukan nak menyokong persatuan-persatuan bapok ni ok, tapi aku kagum dengan talent yang dia ada.



video credit to sutaweeSK


Nasib baik aku straight!!! hahahaha


demit!!! comel banget!!

7 comments:

  1. @Saido hahahhaa style..

    @ayap cool hahaha

    ReplyDelete
  2. peh! apesal bapok ni lg cun dari gua! hahaha

    ReplyDelete
  3. @bedpet mcm mana pun dia pya tetap tak ori hahaaa

    ReplyDelete
  4. kau sies ke org thai ha? ayah aku pun thai!!

    ReplyDelete
  5. @yatee saya orang Siam bukan Thai :)

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...