Thursday, April 7, 2011

TERIMA KASIH LIYANA LUNIA

Akuserabut rasa macam kena loteri pulak hari ini sebab Blogserabut menjadi salah satu 5 Belog Paling Kerap dilawati 2011 oleh Liyana Lunia. Seriusly terharu Liyana oii. terima kasih bangat. Cerita dia macam ni. Akuserabut ada follow Twitter si Liyana ni. dok tengah layan Twitter. tengok-tengok Liyana ada tweet entry terbaru dia yang bertajuk 5 belog paling kerap dilawati 2011. saja la aku klik link ke blog dia sebab nak taw juga blog siapa yang kerap si Liyana kunjung. dok syok baca entry tu. tupp tupp list ke-4 Blogserabut. Akuserabut terpegun kejap sambil ternganga mulut dalam 30saat hahaha lol. Kembang semangkuk dua Aku dibuatnya.

Kat sini aku nak cerita sikit la kisah macam mana aku kenal blog si Liyana ni. aku rasa dah lama aku follow blog dia. dulu aku singgah blog dia tengok huizz ramai jugak follower dia. baca la entry apa yang dia merapu sampai bertan-tan follower dia hahaha. baca punya baca rasa menarik ja entry dia. blog dia pun cun. macam tuan dia errr (nak bodek sikit ;p) tapi serius best blog dia. aku pun follow la. rajin jugak sebenarnya aku melawat blog dia. dulu aku suka akan entry dia yang pasal tutorial macam mana nak edit blog. biasa la kan Akuserabut newbie lagi dalam dunia blog ni. kena la banyak belajar dengan blogger yang dah lama dalam dunia blog ni.

Nak cakap pasal Liyana pulak. Liyana ni peramah orangnya. ini cerita serius ok bukan merapu !!! kalau nak nak tanya apa-apa pun, tanya la dia. dia akan jawab. tak tipu ehh try try tengok. tapi jangan la tanya menda bukan-bukan hehehe. kepada sesiapa yang masih tak kenal lagi si Liyana ni pergi la singgah blog dia ok kalau nak buat calon menantu pun boleh jugak. comel jugak si Liyana ni gagaga

Link ke blog Liyana Lunia
http://www.liyanaa.com/


Kalau nak follow Twitter Liyana pergi ke blog dia ok :)



Ini gambar profile Twitter Liyana.
Dia kata muka dia ada iras Waheeda Wassini hahaha lol

10 comments:

  1. yeahhh. betul semua yang u cakap pasal liyana. I kenal dia lama dahhh. heheee.

    nk folo akuserabuttttt.

    ReplyDelete
  2. @Zana tq

    @AMIRA hehehe jgn la..nt Cat Farish marah hahahhaa

    ReplyDelete
  3. oHSEMNYAAAAAAAAAAAAAAAA saya pulak terharu, dedulu tengok awk sebbelah mataaa ja dh baca blog dh jadi feminatt sejati le pulak, KIM SALAM EMAK tau :"))

    ReplyDelete
  4. WOIIII gambaq waheeda tu awat pi tayanggg, wkakakaka T_____________T

    ReplyDelete
  5. uiyh..awek tuuu...

    hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha jgn kaco..pukui kang lol

    ReplyDelete
  7. betul lah cakap liyana.. blog ni best.. datang dari blog dia.. :)

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...