Monday, April 4, 2011

DIKIR SERABUT WEHHH

Aku tahu sekarang banyak orang tengah serabut ni. serabut dengan nak exam la. serabut dengan video liwat la. video pelacur la. macam-macam hal sekarang ni. malas Akuserabut nak komen lebih pasal menda tu. pandai-pandai la nak hidup.

Ni Akuserabut jumpa satu lagu Dikir ala dangdut. ala kelab malam. ala pussycatdoll gitu. tapi yang ini Kelantan mari punya. Tajuk lagu ni Dikir Serabut Wehhh.... secocok dengan nama blog Akuserabut lol tu pasal la aku nak post pasal Dikir Serabut ni. Jom layan kasi lu punya serabut hilang dikit-demikit lama-lama jadi bukit-membukit hakhakhak!!!




p/s Entry ini dibuat atas dorongan kuat dari Hakam Neonatalio hahaha aku dah post dah wei !!!

10 comments:

  1. tengok pompuannya macam seksi semacam je..huhu

    ReplyDelete
  2. serabut otak aku tgk weh. hahaha

    ReplyDelete
  3. @Ayap dia balas komen aku. kata CPM aku kureng huhuhu. aku rasa Nuffnang tak suka entry tetek aku kot lol

    @bedpet aku pun serabut hahaha

    @nub Bangga kejap otai Langkawi singgah blog aku hahahaha

    @Hakam ang kan suka menda2 camni hahhaa

    ReplyDelete
  4. pantat hang LOL. hang malas nk BW LOL

    ReplyDelete
  5. ada buat jugak sikit2 ayap hehehe

    ReplyDelete
  6. AHAHAHAHA. I made a spoof with my sis about this vid! damn doe, i couldnt brain them. ahhh..

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...