Monday, June 27, 2011

HRITHIK ROSHAN PELAKON GREEN LANTERN?

Baru tengok cerita Green Lantern tadi. cerita agak slow tapi boleh layan. bila aku tengok gambar hero Green Lantern,watak Hal Jordan lakonan Ryan Reynolds muka ada macam pelakon Bollywood la. muka ada iras Hrithik Roshan. serius aku ingat Hrithik Roshan yang berlakon bila kali pertama tengok iklan cerita Green Lantern. Jom kita main banding-banding muka.

Watak Hal Jordan lakonan Ryan Reynolds dalam Green Lantern













Hrithik Roshan





Bila search Google green lantern hrithik roshan tadi jumpa banyak link. rupa-rupanya ramai dah perasan menda ni. hadoi aku dah lambat hahaha down! tapi nak post jugak!

Tak kira nak post jugak! LOL

6 comments:

  1. hahaha. aah la babe. mmg rupa hrithik roshan. hahaha

    ReplyDelete
  2. 4 kali ambik letak dvd pirate tadi..xsgup rasanya nak jadi lanun...gagaggagaga

    ReplyDelete
  3. come to mama , bebeh . nyummm

    hahahaha

    ReplyDelete
  4. A'ah betolla.. masa dia pakai topeng, mmg nampak macam hrithk roshan.. ;)

    MySuaraBlog: Semua Orang Sama Saja

    ReplyDelete
  5. hitrik roshan lagi hensem
    weeee

    ReplyDelete
  6. @bedpet ya la babe

    @hazaikazulkifli : hahaha baguih2 kodok dah insaf :p

    @Amiey yeowww geli hahaha

    @ZWAN sama kan

    @una : hang ni kalau ada hero hindustan mesti hang komen noh.

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...