Wednesday, June 1, 2011

JARI HANTU = FUCK ?


Terdetik aku nak mendalami simbol jari hantu malam ni. simbol yang dianggap lucah. simbol yang orang ramai faham yang ia kononnya melambangkan alat kemaluan lelaki. selalunya orang akan tunjuk simbol jari hantu dan disusuli dengan kata-kata maki atau kesat seperti fuck, butoh, butoh bapak hang, peliaq dan sebagainya. malam ni aku serabut sikit. saja nak kongsi dengan korang keserabutan aku dengan menda simbol jari tengah ni.

Tiba-tiba aku terpikir dari mana aku belajar benda fuck ni. pengalaman aku belajar kata-kata kesat ni pula. masa sekolah rendah dulu. permulaan aku belajar maki membe-membe hanya dengan perkataan hang bodo, hang gila, hang babi, hang lembu. bila naik sekolah menengah. kata-kata kesat aku semakin improve. naik satu level. sebab kata-kata makian termasuk mak bapak. contoh. bapak hang babi, mak hang lembu. lama-kelamaan naik satu level lagi sebab melibatkan perkataan-perkataan alat kemaluan. hahaha macam celaka kisah pasal peningkatan level aku dalam subjek bahasa kesat ni. serius taik !

Pasal simbol fuck pulak aku belajar dari cerita wrestling WWF. sekarang dah tukar jadi WWE. aku belajar daripada wrestler, Stone Cold Steve Austin. trademark dia adalah keluar dengan menunjukkan jari hantu dia. atau pun simbol fuck tu. dulu dok bangga tunjuk jari tu. bangga dok ikut Stone Cold tu. apa menda la aku ni ! apa benda simbol fuck sebenarnya. yang aku paham la. ia melambangkan alat kemaluan lelaki. serius taik kadang-kadang macam lawak dengan simbol-simbol manusia serabut ni. bagi aku, lelaki kalau tunjuk jari hantu normal lagi. sebab dia tunjuk benda dia. tapi kalau perempuan tunjuk. apa kehel?!


Stone Cold Steve Austin

Rasa lawak jugak kadang-kadang bila jari hantu dianggap alat kemaluan lelaki. kenapa hah? sebab jari paling panjang? sampai satu dunia praktik dengan jari hantu ni. nanti aku nak buat research lagi pasal menda ni. nanti kalau aku rajin aku tulis lagi pasal jari hantu ni. Serabut jugak aku dengan menda ni.hahaha F.U.C.K. !!!


Bro, It's yours?

10 comments:

  1. aku belajaq mencarut masa darjah 4..haha

    ReplyDelete
  2. say loudly and proudly and Fuck You....Lol Hhahaha

    ReplyDelete
  3. but fuck la fave vulgar word yang slalu ter'slip' from my mouth. haha

    ReplyDelete
  4. @anaeeim lambat hang hahaha low !

    @kodok apa frog2 hahaha

    @black mawar F hehehe

    @Keri Henry tq hahaha

    @Hani insaf la kawan :P

    @khairul wow nampak sangat kelentong !!!

    ReplyDelete
  5. hahahah. simbol fuck juga digunakan dalam sarcasm. hahaha
    which I use quite a lot dgn member. haha damn weh. fuck's an awsome word, :p

    ReplyDelete
  6. @Mia tq. i love the way u lie hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha. tak habis habis kau kan? hahahahah. :p hoyeahhh..

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...