Monday, June 13, 2011

TAHAP KE-HENSEM-AN LELAKI

Macam mana nak bagi gred kekacakan atau ke-hensem-an seorang lelaki. setiap orang perempuan mesti mempunyai care menilai lelaki yang berbeza. senang cakap. taste lain-lain. ada yang suka style hindustan. bulu dada spesis berkilo punya. ada yang suka k-pop style. muka ala-ala jambu cam bapok. muka spesis bersih lagi suci. tak ada bulu punya geng. silap-silap bulu burung pun tak dak kakaka!

Tapi tahap kehenseman lelaki yang dinilai lelaki berbeza dengan dinilai perempuan. aku bagi pendapat sesetengah orang la. macam geng-geng sekolah menengah aku dulu hahaha. dulu la. Tahap kehenseman lelaki dinilai berdasarkan tahap ke-cun-an awek lelaki tu. atau bertapa hotnya awek dia. bertapa buruk pun muka si lelaki itu. kalau awek dia cun. orang akan kata : fulamak hensem la mamat tu. awek hot cam nakharam! LOL muka macam Amir raja lawak kalau awek dia macam Ayu Raudhah. komfem hensem. komfem nampak tinggi. komfem nampak macho !

Lelaki akan respect lelaki yang ada awek hot. tapi bukan semua ok. saja cerita-cerita zaman budak-budak dulu. sekarang ni pun macam tu jugak kekadang. kalau lelaki kurang hensem bawak awek cun. orang akan kagum la kata power aaa ayat ngorat dia la. ada jugak yang dengki kata ilmu hitam la. pakai minyak pengasih la. hadoi.




Macam mamat dari China di atas ni. serius hensem + macho + bergaya. semua ada. bukan pasal dia. pasal awek dia cun gila. dem jeles gila. hahaha. saja nak sembang merapu dengan hampa. kbai :p

15 comments:

  1. haha.macam tue ek orang lelaki menilai tahap keehnseman org lelaki.hee.

    ReplyDelete
  2. aran, hang ada nafsu ke?=_=

    ReplyDelete
  3. aran :: takpe gua bagi lu bunga matahari mau ? hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Nin saja siok2 hahaha

    @Amin celaka hang hahaha

    @Amiey hahaha siottt

    ReplyDelete
  5. oh love is blind :)
    p/s : nk bf hancem gak! cm vampire.. hahaha

    ReplyDelete
  6. aran dengki ngan mamat gemok tu... hahaha..

    wuucin cakap ko comel aran.. hahaha

    ReplyDelete
  7. @Wuucin semoga berjaya hahaha

    @hakimy agak la jeles.madepaker

    @ZWAN SABRI : hahaha

    ReplyDelete
  8. peh. bangga laki tu dpt masuk blog hang. memang tampan lah. haha

    ReplyDelete
  9. @bedpet hahaha mamat ni memg top kat internet pasal awek yg cun tu. orang dari China :)

    ReplyDelete
  10. ko xtau ke.. awek2 China mekap bagai nak rak padahal muka biasa je. so, dia sedar diri, dia pilih la lelaki yg biasa2 jugak. hahahaha..

    lagi 1, tu cuma taktik je. bila ada mamat hensem nampak tentu akan kata "minah ni patut dengan aku, bukan mamat xhensem tu" n terus ngorat. dapat la balak hensem lepas tu..

    ReplyDelete
  11. NI kes cina memang confirm ramai. hahaahha

    ReplyDelete
  12. cine mkn babi mmg ar.. hahah

    ReplyDelete
  13. @anon komen kureng enak kawan. peace

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...