Wednesday, October 13, 2010

AWEK HOT-ELLY (VIETNAMESE)

Awek ni bernama Elly yang berasal dari Vietnam. Comel juga orang Vietnam ni ek. Dah macam heroin anime dah aku tengok.












via visboo

16 comments:

  1. besa sial tetek.rasa nak lancap je..hahah

    p/s plastik la bai!

    ReplyDelete
  2. Sure la hav plastik hahahahaa

    ReplyDelete
  3. isyh... 'lucu' gilaxx!!!
    dosa doe!

    ReplyDelete
  4. aran aku dah komen 2 kali post ni.gila stim la tetek die.hahaha

    ReplyDelete
  5. babiiii! awat macam tegantung ja weh! cilaka hot,comey lak tuh! babi...melentik macam babiiiii..babiii aku kagum weh... =.=

    ReplyDelete
  6. babiiii! awat macam tegantung ja weh! cilaka hot,comey lak tuh! babi...melentik macam babiiiii..babiii aku kagum weh... =.=

    ReplyDelete
  7. bahaahahhaha. sampai 2 kali ayap komen. bahaahaha. semangat. tapi betol, hot. i can turn lesbo kalau dpt macam ni. ;D

    ReplyDelete
  8. ampa jgn dok kaco...dia ni aran chop dulu hahahhahaha

    ReplyDelete
  9. dah kali ke berapa aku bace entri ni pun ak xtaw la haha

    ReplyDelete
  10. @ashraf : aku seminggu sekali mimpi dia ayap. hahaha

    ReplyDelete
  11. nape awek melayu takde yang camni??

    ReplyDelete
  12. @Awang Muda ada ja bro. kena pandai cari hahahhaa

    ReplyDelete
  13. cuba update yg melayu plk pasni...stim gila...hahaha

    ReplyDelete
  14. ni trans law tak silap .. :)

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...