Saturday, October 23, 2010

NONG POY-BAPOK YANG HOT

Bapok yang serius hot dan comel ni bernama Nong Poy. Nong Poy yang kini berkejaya sebagai pelakon dan model terkenal Thailand ini dilahirkan sebagai lelaki pada October 5, 1986. Nong Poy yang berasakan dirinya perempuan terpaksa berlakon sebagai anak lelaki kepada ibu bapanya.

Ketika usianya mencapai 17 tahun, dia akhirnya membuat keputusan untuk menukar jantinanya dari lelaki kepada perempun melalui pembedahan plastik. Atas bawah semua dia tukar. hahaha serius berani mati.

Pada umur Nong Poy 19 tahun, dia merupakan Miss Tiffany's 2004 and Miss International Queen 2004 (Pertandingan ratu cantik untuk golongan bapok ). Tapi semuanya serius cantik dan hot, aku dah tengok kat YouTube hehehe~~

Info tambahan, Nong Poy sekarang sedang menuntut di Falkulti Undang-undang, Assumption Universiti, Thailand. Gila mantap!!! Mungkin dia bercita-cita untuk menegakkan hak-hak bapok sedunia hahahhaha lol :)












Filem yang pernah dibintangi Nong Poy :)

Nong Poy and friends at Youtube


Pesana bagi kaum lelaki : Behati-hati jika ingin melancong di Thailand ;P

8 comments:

  1. lawa gila siot.dah la cummellll, tp bapok lak.adeh~

    ReplyDelete
  2. sekali tengok stim ja... 2 kali tgk bapok... hahaha

    ReplyDelete
  3. xpa ayap..bapok ni hav hole hahahahahha

    ReplyDelete
  4. aik mcm pompuan la..xde upe laki..:s

    ReplyDelete
  5. kalu jd laki tergode gak ni,tipah tertipu bang!! :P

    ReplyDelete
  6. comel... tak caya dia ni lelaki :)

    ReplyDelete
  7. @ARREYR percayaaalahhh hahaha

    ReplyDelete
  8. haha mcm gampang

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...