Saturday, January 1, 2011

HEADER BARU BLOGSERABUT DARI TERBIUT.BLOGSPOT.COM

Apa macam header baru Blogserabut?? Cool tak? Tahun baru la katakan... header pun mesti la baru jugak, ada kaitan tak?hehehehe Header blog ini ditempah khas dari pembikin header terkemuka, bro Faizal hehehehe... selain menulis blog...bro Faizal ada buat bisnes buat header ni... sesiapa yang berminat nak tempah header dari bro Faizal pergi la melawat kat blog dia .. ini link dia


Kepada blogger-blogger yang sudah boring dengan header blog masing-masing boleh la try order dari bro Faizal.... cakap je nak yang macam mana....nak style macam mana...... dia akan edit sampai korang puas hati dan jantung hahahhahah....

Dari segi harga pulak...bro Faizal meletak harga RM 10 satu header.. tapi kalau korang tapao banyak header skali... mungkin boleh dapat diskaun kot...hehehehe... alaa pakat la dengan membe-membe blogger yang lain order secara pukal ke....mesti bro Faizal bagi diskaun punya la :)

Sesiapa yang nak berkenalan dengan bro Faizal, nak usha-usha blog dia ke.. jom la pergi singgah kat blog dia k~


Sneak peek blog bro Faizal


10 comments:

  1. perghhh... header baru tuu....style

    ReplyDelete
  2. Thanx sebab tempah header ni n also thanx for the entry! XD

    ReplyDelete
  3. haahahha...
    terbek la header dy...

    ReplyDelete
  4. arine pon nk order gk lah..
    nmpk cm cool je...

    ReplyDelete
  5. klu aran mnx len mst g,pk cm skg...
    he3

    ReplyDelete
  6. sapa nak p order kat bro faizal tu :)

    ReplyDelete
  7. yay! ada tulis hello kat situ. :D

    ReplyDelete
  8. hahahahahaha...xsesuai gn tema macho kan?? tapi ok la tu friendly ckit dgn visiter aran kikikikikiki

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...