Wednesday, January 19, 2011

SURAT CINTA BUDAK SEKOLAH

Ni aku nak share satu contoh surat cinta budak sekolah yang failed matapelajaran Bahasa Melayu nya.... Mak bapak suruh pergi sekolah mengaji, dia pergi bercinta dengan monyet haiz..... Adakah disebabkan Malayisa semakin maju menyebabkan proses kematangan seseorang kanak-kanak berlaku semakin cepat? Sekarang ni aku tengok budak-budak sekaolah rendah dah pandai berkapel-kapel sekarang.. punca utama benda ini berlaku yang aku dapat kesan adalah penggunaan handphone oleh golongan kanak-kanak.... sekolah rendah lagi dah boleh pakai handphone canggih manggih...serius dengki hahahhaha...

Aku penin la dengan budak-budak sekarang ni... asal selalu mesej dan colling2 dah dikira kapel... kadang-kadang tak pernah jumpa pun dah panggil sayang, darling, honey, B , D dan macam-macam.... aku taw la la sebab aku pun ada sedara-mara yang masih sekolah rendah lagi... Selain handphone, satu lagi punca yang aku dapat kesan adalah budak-budak yang selalu tengok filem atau drama cinta...senang la diaorang terpengaruh... tengok cite cinta je rasa nak kapel... wtf !!!! so, kesimpulannya jangan biarkan adik-adik anda tengok cite cinta.. lagi-lagi cite korea hahahahha....Aku jumpa gambar ni kat facebook membe aku, Joe nama dia...jom layan~



10 comments:

  1. bdk2 skrg mmg dh smakin advance...kcik2 lg dh pndi lyn gwang...jom try lyn yg ni pulak...
    LOVE LETTER FROM 8 YEARS OLD BOY

    ReplyDelete
  2. yuks! tak padan dengan kecil.. ni la dia bila ditatang sangat bebudak sekarang....pandai je nak kapel-kapel... ngeja pun fail....

    ReplyDelete
  3. xpenah dapat or antar surat cinta masa kecik-kecik lu..besa la xdak rupa...=(

    ReplyDelete
  4. haha haha haha haha haha!
    geli doh! panggil abang bagai~
    yekk

    ReplyDelete
  5. ee jiwang doe.. 2 la budak2 zaman skrg.. 2la pasal byk je kes buang anak skrg

    ReplyDelete
  6. hahah.mengade2 je buat surat cinta awk balas kalau x kite putus.cit!

    ReplyDelete
  7. Ni kalau dah besar, confirm control freak & kuat butthurt. GAYYY

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...