Friday, December 31, 2010

AKU NAK AWEK GOALKEEPER !!!

Blogger mana yang masih tak kenal Aimie Harmelia? Baik anda pergi cari satu telaga kosong dan bertapa dalam telaga tu selama seminggu hahahahaha saja aku nak melawak. Laa...awek goalkeeper Malaysia tu, Khairul Fahmi..Siapa yang tak kenal Khairul Fahmi pulak, baik anda bawa satu bantal...letak bantal tu betul-betul kat tengah jalan raya atau highway dan baring kat situ !!! Sejak Malaysia menang Aff Suzuki Cup 2010 tempoh hari, nama Khairul Fahmi sekarang semakin meletup-letup...semakin hot! Betul hot tak tipu...kalau tak percaya try buka Google dan taip K dan H...secara automaticly keluar nama Khairul Fahmi..aku taw la sebab aku dah try tadi.hehehehhe....tengok ni





Ke-macho-an si Khairul Fahmi ni membuatkan ramai awek dan cewek tergoda...Style lu bro, muka dah macam artis Jepun, jadi goalkeeper pun pandai, awek pun ramai minat lu ... lu idola wa bro....cool je lu tangkap bola penalti hari tu.. Secara serius dan penuh jujur pulak, aku kagum dengan cara dia dan style dia.. harap-harap prestasi dia tak turun malah meningkat lepas dia kahwin dengan Aimie Harmelia nanti :)


Khairul Fahmi

Ok, kembali kepada tajuk post aku kali ini, aku nak cari awek yang bekerjaya sebagai goalkeeper seorang plzzzz... Kalau si Aimie dapat goalkeeper lelaki, aku nak goalkeeper perempuan... Baru la blog aku popular macam si Aimie tu...aku nak follower 5000++ jugak!!!..baru la selalu dapat Buffered earning dari Nuffnang...aku nak jugak post video gelek dangdut dengan awek aku..huhuhu sesiapa ada kenal goalkeeper perempuan yang masih solo tolong rekemen kan kat aku k...aku tak sabar dah ni nak post pasal sms sweet-sweet dengan awek goalkeeper aku nanti...dan lagi kan...aku nak post pasal pengalaman first date dengan dia....second date dan third date...dan date-date sekalian.... :P

Selain itu kan,aku nak jugak upload gambar sweet-sweet dengan awek goalkeeper aku nanti,baru la orang boleh selalu visit blog aku kan?? kan??? bayangkan betapa femesnya aku nanti hahahhahaha....


Wah....terernya B tangkap bola wakakakaka lol


diilhamkan dari beloghakimy

19 comments:

  1. aku penah jumpe si aimie pendek tu. mmg kenal habes la dgn die, akak die, mak die. sume aku kenal~
    heh~

    btw, she's not dat awesome la GG.

    ReplyDelete
  2. wahahahaha~ gedik lak ai kalau ko nak buat post pasal mesej sweet2 cam c elia tu.. xsesuai~!! hahaha.. :D

    ReplyDelete
  3. adoiii. perli nampakkk.
    yes! b i luv u! haha

    ReplyDelete
  4. bukan kawan baek la yunk~ musuh ketat! hahahah

    ReplyDelete
  5. awat hang nak cari awek baru plak ni aran? awek skang nak cmapk mana ?? heheh

    ReplyDelete
  6. aran gatai... nak sweet tu yg tak tahan... ahhaha

    ReplyDelete
  7. pergh, aran mencari awek baru.
    nak yg bergetah ke ?
    haha.
    gurau3.

    ReplyDelete
  8. ahhahhaa :)
    comel b kau aran .. seyes hahahaha

    ReplyDelete
  9. haha...cntik yr B tangkap bola..miahaha

    ReplyDelete
  10. B..u so sweet la....x kesah la B nak g mana2 pun..pendulik ape kan....
    wahahahahah

    wei aku tolong cr kan nak?terbaek nye

    ReplyDelete
  11. haah laaa. nanti boleh lah post first time kentut sama sama, first time naik kereta sama, first time tgk movie sama, first time curang sama sama.

    bahahaahahaahaha.

    ReplyDelete
  12. atiqa arazmi : betol..she's not dat sweet..biasa je..sape2 pon klu amik pic kat studio mang owesome..kui8 tapi ada gak kejelsan aku kat dya hukhukhuk...

    tu la pasai..masa aku dok baca blog dya time tu 200 pon xsampai, bukak marin dulu pehh 5000++ hangat haty wooo...

    ReplyDelete
  13. gf KH punya blog, follower naik macam page view blg aku huhuhuhuu
    sedih...cepat2 cari kan aran awek goalkeeper hahahhahahha

    ReplyDelete
  14. ok fine .
    b uuuu sungguh lawak .
    hahaha
    ok dah stop gelak .hex

    ReplyDelete
  15. adoi..gelak terguling2 ak bc entry ko ni..ape pon nice entry..x ske jgk kt elia tu..nmpk sgt paranoid..huhu..

    p/s: eh bf ak pon goal keeper jgk hape..motif???hahaha

    ReplyDelete
  16. hahaha..satgi akak dia masuk aku tataw la aran! hahahahaha

    ReplyDelete
  17. hahahaha.....gler ar......nti post gmbr2 ng awek goalkeeper la ea???.....

    ReplyDelete
  18. eeew!!plzz laa..smua hal dlm kain cite kt blogg..hohohoh

    ReplyDelete
  19. mana ada dlm kain...dalam hati yg ikhlas lagi murni ok hahahhaa

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...