Wednesday, December 15, 2010

MALAYSIA VS VIETNAM SEPARUH AKHIR PERTAMA AFF SUZUKI CUP 2010



Malam ini akan berlangsung perlawanan Separuh Akhir pertama AFF Suzuki Cup 2010 antara Malaysia vs Vietnam di Stadium Negara Bukit Jalil. Perlawanan bermula pada pukul 8.00 malam. Tak sabar aku nak tunggu malam nanti. Ya la, nak tengok Malaysia menang malam ni. Sakit hati oooo tengok Malaysia kena belasah dengan Indonesia 5-1 hari tu. Panas aku tengok!!! Bagi aku la kan, ini merupakan peluang Malaysia untuk menembus kembali kekalahan kepada Indonesia hari tu.

Sesiapa yang dapat tengok kat Bukit Jalil malam ni, berilah sokongan anda sebanyakkk mungkin k. kepada yang tak dapat pergi pulak. luangkan masa malam anda nanti untuk beri sokongan anda di depan TV hehehehehe. Kalau tak silap ada siaran langsung di TV1 atau TV2 atau Astro Arena dan menurut Encik razis pula kat ESPN pun ada jugak.

Nah...Encik Razis bagi sekali link untuk tengok online perlawanan separuh akhir pertama antara Malaysia vs Vietnam :)


Sekali lagi aku ulang pukul 8.00 malam ni (15 Dec 2010)!!!! Jangan Lupa!!!!


laporan asal razis

4 comments:

  1. Aku pasti akan tonton.. Ayuh Malaysia.. Malaysia Boleh..

    ReplyDelete
  2. Uishhh aku kene tonton ni.. Msia boleh!! hehe..
    *Hang nak tempah header ke? hang emailkan kat aku (Kasi theme header yang camne nak, kalo ada gambar sila attach kan skali, etc.) Ni email aku: semangka_land@yahoo.com orait! XD

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...