Thursday, December 30, 2010

CEWEK HOT INDONESIA BERJAYA MENGGODA PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA

Tahniah kepada skuad bolas sepak negara kerana berjaya menjadi johan AFF Suzuki Cup 2010. Perlawanan final kedua malam tadi menampakkan Indonesia berjaya menewaskan Malaysia 2-1 tetapi secara agregatnya Malaysia menang 4-2 ekoran kekalahan Indonesia 3-0 pada perlawanan pertama final di Bukit Jalil tempoh hari (26-12-2010). Gol-gol yang berjaya dijaringkan malam tadi :

Malaysia-Safee 54'
Indonesia-Nasuha 71' dan Ridwan 88' .


Apa yang aku perasan ketika aku tengok live di siaran RTM sebentar tadi. kamera man mereka asyik hala kamera ke cewek-cewek Indonesia yang hot je.. banyak kali pulak tu..asyik nak tayang cewek diaorang yang hot..celebriti pun ada..di antara celebriti-celebriti yang aku kenal la..pasangan madu Luna maya dan Cut Tari hahahhaha, dan seorang lagi tidak kurang hotnya Monahara Odelia Pinot. Nampaknya cewek-cewek itu berjaya menewaskan pemain Malaysia...sebab tu la Malaysia kalah 2-1 tadi..mungkin sedikit nervous dan tergoda dengan ke'hot'an cewek-cewek mereka.. berjaya jugak taktik mereka nampaknya :)

KLIK 'READMORE' UNTUK GAMBAR LUNA MAYA,CUT TARI DAN MANOHARA


Luna Maya


Cut Tari


Manohara

16 comments:

  1. mata terbuka dengan luasssssss sekali dongg...
    asik nyaaaa...
    HAHHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. mane dapat story ni? tipu kot. haha :D

    ReplyDelete
  3. hahha..'hot' sgt smpai bersilau kot mata pemain m'sia..hehhe

    ReplyDelete
  4. waduhh! kok klu gini hot nya cewek sana aku pingin hidup di sana dong!

    ReplyDelete
  5. Salam Aran, alaa akak tak dpt tengok, dah kat Istanbul ni. Best tak game? Tapi sonok dengar Malaysia menang.

    ReplyDelete
  6. haha, fakta yang auta, fahmi(keeper malaysia) membawa cermin mini serta wax rambut ketika perlawanan berlangsung. sebab tu rambut die maintain. hehe. ramai uh usha die pakai laser.

    ReplyDelete
  7. Thanks for all da komen rider hahahahha..


    wah Best nya kak moh g Istanbul..
    nak buah tgn satu kikikiki

    ReplyDelete
  8. tgk gambar pun silau... lum lg kene lampu stadium... triple silau.. ptut la klh.. ha3

    ReplyDelete
  9. yup . hot . hot lagi neraka tu .

    tapi tak ada pon Julia Perez ? haha

    ReplyDelete
  10. Jupe tu jenis sembang kencang kot

    ReplyDelete
  11. aku ade jugak nampak luna maya ngan hara2 tuh haha

    ReplyDelete
  12. Mmm.. Cewek2 indon memang cantekkkk..

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...