Tuesday, December 14, 2010

CARA MENERANGKAN SEKS KEPADA BUDAK-BUDAK SECARA KREATIF

Pernah terpikir tak macam mana nak terangkan pasal sex kepada budak-budak?? Penin jugak aku nak terang kalau adik-adik sepupu aku yang kecik tanya..macam mana nak jawab? dulu ada kes aku tengok movie Hollowman dengan 2 orang adik-adik sepupu aku yang berumur 4 dan 6 tahun. Tiba-tiba ada scene nampak tetek. hahahahaha boleh pulak diaorang melawak kata tetek perempuan tu macam tetek aku. gelabah aku takut mak diaorang(mak sedara aku) dengar...

Ketika itu mak sedara aku tengah masak kat dapur, terdengar pulak dialog budak-budak 2 ekor tu. Apa lagi kena marah la aku kata aku bukak cite bukan-bukan bagi adik tengok huhuhuhu tak bersalah aku, aku tak sengaja hahahahaha itu lah pengalaman aku dengan adik-adik sepupu aku :)

Ni aku nak post satu video yang superb kreatif yang menerangkan pasal sex hanya menggunakan pen. mari kita layan~~hehehehehe

3 comments:

  1. hakhak., budak2 tgk ni penin2 lalat lagi @__@

    ReplyDelete
  2. mungking paham pen ja la kot hahhahah

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...