Monday, December 13, 2010

PEMBACA RAMALAN CUACA YANG HOT




Boleh bayangkan tak kalau kat Malaysia ada pembaca ramalan cuaca yang hot macam tu? Kalau ada comfirm tinggi nilai trafficnya hahahahaha dah macam blog pulak kan...Saja nak post benda yang tak akan ada di Malaysia ni.

Kalau ada la kan pembaca ramalan cuaca yang hot dan seksi macam ni kat Malaysia, mesti kes gaduh laki bini meningkat. Ya la, si suami akan terpacak depan TV sepanjang siaran ini berlangsung. mana si isteri tak bengang hahahaha saja aku mereka-reka cerita sambil merapu :)

Isteri tanya kepada suami : Abang......esok cuaca macam mana bang???
Suami menjawab : Hot!!! Hot!!! Hot!!!
hahahahahaha satu lagi rekaan merapu aku.



Aku like yang ni kikikikiki :D


4 comments:

  1. entry ni gatal :D haha pasni kalau malaysia ada sure bini2 org x bg laki dia tgk tv haha

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...