Thursday, December 16, 2010

KANTOI PROJECT DI SIANG HARI

Memandangkan petang ni agak panas bagi aku. aku nak post satu entry yang serius dan panas petang ni huhh!!! gambar yang aku post ni merupakan gambar yang memalukan dan tidak patut diikuti mana-mana pihak!!!

Ini merupakan beberapa bijik gambar yang berjaya ditangkap oleh seorang penumpang helikopter semasa beliau sedang meronda-ronda di atas awan yang biru ke-purple-an :p Semasa beliau di atas awan, beliau berjaya menangkap gambar sepasang couple yang sedang memprojectkan diri mereka...atau dikenali sebagai romen dalam bahasa mudah...... serius malu!!!

Nah ini gambar-gambarnya!!!!

Permandangan dari helikopter


Beliau menzoomkan kamera secara rawak

Tiba-tiba beliau perasan sesuatu


Ehh...apa tu???

dah nampak dah!!!



Cilakak romen siang2 hari...siap buat doggy style lagi hahahahahha gotcha!!!!!

Hahahaha saja nak buat gotchaa petang ni hehehehe jangan marah :) peace

-Out of topic-
Kepada Nina Budak Giler + Cadbury hahahahaha, aran dah berjaya follow kamu setelah aku gagal follow kamu dekat berpuluh-puluh kali,kadang-kadang seribu kali hehehehe aran pun xtaw kenapa.tapi aran try remove and follow balik baru boleh :) ...ini buktinya hehehehhe




via willbarnesonline

4 comments:

  1. wahhaha. sengal la! :P

    *wah aran. caring doh baca pasal follow2 tuhs. ngahaha

    ReplyDelete
  2. Salam Aran, keme ni memang kaki skodeng!

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...