Tuesday, March 15, 2011

BAGAIMANA PEREMPUAN MENILAI LELAKI DAN BAGAIMANA LELAKI MENILAI PEREMPUAN




Ini bukan post serius hehehe gambar di atas menerangkan bagaimana perempuan menilai lelaki dan bagaimana lelaki menilai perempuan. pernilaian dibuat dengan persamaan matematik ala-ala serabut. agak kreatif gambar ini bagi Akuserabut. yang agak 'kasaqq' bagi perempuan. lelaki menilai perempuan berdasarkan rupa atau tahap ke'hot'an nya. sebab semua benda lain di'darab' dengan rupanya. tak kira la perempuan tu tahap 'intelligence' dan 'homor' tinggi. hasil jawapan penilaian kena 'darab' dengan rupa jugak. Aku bagi contoh ok persamaan lelaki menilai perempuan... kalau perempuan itu tak da rupa maka nilai nya 0. Oleh itu hasil persamaannya jugak kosong.. kan nilai apa pun bila darab dengan 0. jawapannya 0 jugak. buat-buat la paham k hahaha lol. jangan marah noh gurls. merapu je.. peace :)

pic source foolzfun

11 comments:

  1. Macam tak adil je rumusan gambar tu. Huhuhu.

    ReplyDelete
  2. ternyata ada kbnran gmbr itu..hihi

    ReplyDelete
  3. tq for da komen dears :)

    aran no komen kakakakakkaka

    ReplyDelete
  4. hahahha,ada ketepatan jugak an...

    ReplyDelete
  5. patut la ko tak lama dgn awek, intel ada la, humor pun ada, tang money ngan looks tu kurang sikit .. ahhaha

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...