Monday, March 7, 2011

JUSTIN BIEBER SEBENARNYA BAPOK - LAWAK

Maaf la kepada 'kipas-susah-mati 'Justin Bieber' aku kena bagitahu juga kebenaran hal ini !!! Sebenarnya Justin Bieber ni bapok. Lama dah aku simpan rahsia ni... tapi hari ini aku terpaksa bagitahu kerana aku jeles dengan mamat ni. Semua awek yang hot-hot semua minat dia gila bangang. tak tinggal kat aku langsung... kejam!!! mana aci kan? panas la aku yang still single mingle ni. Dengan ini, aku berharap lepas ni tak ada lagi awek yang hot-hot minat kat dia, diminta semua minat kat aku... view la Blogserabut selalu k... click la iklan Nuffnang aku bebanyak nah. aku sayang kalian lol ni la gambar bukti Justin Bieber sebenarnya Bapok wakakaka :D





11 comments:

  1. taw..saja ja hehehe :)

    tq sudi komen terharu hahaha

    ReplyDelete
  2. haha...santek jek bila tuko jadi pempuan...

    ReplyDelete
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    uihhhh dah sah-sah aku tak minat justin bibir ni

    ReplyDelete
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    thanks singgah balik kat blog aku ni...

    suara Justin Bieber yang comel dan liriknya yang asyik sebut 'Baby²' tu.

    And I was like
    Baby, baby, baby ooh
    Like
    Baby, baby, baby noo
    Like
    Baby, baby, baby ohh
    I thought you'd always be mine
    Baby, baby, baby ohh
    Like
    Baby, baby, baby noo
    Like
    Baby, baby, baby ohh
    I thought you'd always be mine

    warrgghhh aku tak sangup nak nyanyi

    ReplyDelete
  5. agak cantik la..sampai akuserabut nak try ayat ni kakakakka

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...