Monday, March 14, 2011

BAPOK GELI DI GOMBAK

Ohh damn!!! aku terserempak seekor bapok yang serius geli tadi. seekor? capoinya aku, tak baik taw. ok2 seorang bapok. aku terserempak di sebelah jalan bila aku dan teman aku pergi ke Gombak kerana ada urusan yang perlu diuruskan sebentar tadi. Bapok tua dan seksi itu kelihatan memakai singlet putih dan seluar pendek putih sehingga menampakkan line spendernya. dia melambai-lambai ke arah jalan seolah-olah ingin menumpang ke sebuah lokasi. Ni aku ada curi gambar bapok tersebut, jangan stim ok!!!



Aku rasa dia ni ada masalah mental laa atau bahasa pasarnya GILA. semerapu aku pun aku kesian tengok dia ni taw. kalau tengok raut wajah dan tanda-tanda tua di muka dia. boleh aku gelarkan sebagai pakcik. Touching kejap bila aku jumpa orang yang bernasib seperti pakcik itu. dalam kepala aku yang serabut tertanya-tanya kenapa dia boleh jadi macam itu? mana keluarga dan sanak saudatenuk dia? dia lahir dari batang buluh ke sampai tak ada famili? Macam-macam aku pikir, kesian... mintak-mintak la pihak yang bertanggungjawab boleh ambil tindakan segera. sekurang-kurangnya dia ada tempat berteduh dan ada makanan untuk dimakan.

Haiz..serabut dengan nasib manusia ni. nasib aku pun tak taw lagi esok harinya. Moga-moga aku tak ada masalah sakit mental macam pakcik ni. korang pun jaga mental dan emosi korang. banyak orang jadi gila sebab putus cinta taw tak??!! jangan dok sedih-sedih kalau putus cinta.. cari lain!!! nak sayang dia buat pa lagi, dia dah tak sayang kita... dia dah ada orang lain dah pun.. tak yah layan sangat dengan perasaan tu.. biar la kat dia pilih jalan hidup dia sendiri... bak kata pepatah omputih "flower not one, beetle not one" lol hahahaha (nasihat untuk diri-sendiri, serabut bila kena tinggal dengan awek :P)

23 comments:

  1. Erm, kasihan jugakkan. Harap pihak berwajib ambil tindakan segera keatas golongan pesakit mental yang berkeliaran. Nanti kalau ada pelancong terserempak buat malu je. Takkan dah ada gangguan nanti baru nak ambil tindakan pulakan.

    ReplyDelete
  2. pwwwit auntie....hahhah!! x baik gelak2....ishk!

    ReplyDelete
  3. perh dia punya melayan perasaan.. hahaha

    ReplyDelete
  4. wer aku pernah nampak laa die nie..
    tapi time aku jumpe tue die pakai full pink..
    dressng die same gak camni..

    taktau laa kalau ade club kot kan..

    ReplyDelete
  5. @Miss Tira betoi2!! :)

    @♕ Mr.IX ♂ jahat hang hahaha

    @nub besa la tgh kecewa ni, rasa hati ni sapa la taw hahahhaa

    @Qamarul ye ke pernah jumpa? hobi dia kot klau macam tu hahaha serabut2

    ReplyDelete
  6. ayat seekor bapok xleh blah.. :P

    ReplyDelete
  7. @Leeya bergurau senda ja hehehhee

    ReplyDelete
  8. Ayat last tu nak amiey sembuhkan luka serabut kena tggl awek tu >.<

    ahanks!!!

    ReplyDelete
  9. aku pun penah jumpa pakcik ni kat KFC, Giant Batu Caves. Tapi time tu die pakai spagheti strap kaler lain...pink kot tak silap aku. Maybe die ade masalh mental..kesian gak aku kt die nih..

    ReplyDelete
  10. aku selalu nampak dia.. dia main2 kat area opis aku...selalu nampak dia pakai baju kuning, ungu ngan pink...

    p/s tapi dia ade kuasa ajaib tau tak?

    ReplyDelete
  11. kuasa ajaib??? biar betik???

    ReplyDelete
  12. @Katak Ijau fashion designer ke dia ni dulu?? :)

    ReplyDelete
  13. Pakcik sexy ni selalu ada kat area batu caves! Haha. Bersama singlet kuning nya ke sana sini..:)

    ReplyDelete
  14. wahh..nita pun taw...famous jugak pakcik ni noh hahahaha

    ReplyDelete
  15. Xtau ke pakcik ni mmg popular di kalangan driver kat KL. Hahhaha.

    ReplyDelete
  16. bukan bf nita ke gagagagaga

    ReplyDelete
  17. gambar ko amik dengan aku.. aku tukang drive kereta... hahahaha.. mane agaknya die dapat baju tuh..

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...