Sunday, March 6, 2011

MARI MENGENALI TETEK

Hahahaha~ tajuk macam lucah je kan. Bukan benda lucah pun Akuserabut nak post, benda ilmiah ni lol Ini 15 fakta tentang tetek yang semua orang kena tahu ok, tak kisah la lelaki ke perempuan. Nak kata Akuserabut suka menda porn, kata je la ikut suka hati anda !!! janji masa aku kecik-kecik dulu aku hisap susu dari 'nen nen' mama aku, bukan dari kepala paip atau dari pili bomba.







Aku paling berkenan denga fakta yang ke-15 gagaga :)


9 comments:

  1. great post! thnx for sharing info :) ~ jgn tau tenOng aje wehh.. kena ambik tahu jugak

    ReplyDelete
  2. aku nak share kat blog aku jugak la aran boleh kan? hee hee

    ReplyDelete
  3. aku pun rasa seronok duaronok jugak hahahaah

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...