Friday, March 4, 2011

WANG JIA YUN - AWEK HOT




Awek hot kali ini bernama Wang Jia Yun 王嘉韻, tempat kelahiran dia di Kawloon, Hong Kong tapi sekarang tinggal dan belajar di Shenzhen, China. Sebenarnya entry ini dibuat khas untuk senior aku yang bernama Nauza. Akuserabut pun tak kenal awek hot ni dulu. Si Nauza yang cadangkan akuserabut buat entry pasal awek ni, nampak sangat dia ni peminat awek hot antarabangsa kan? lol

Tapi bukan nak kata la, serius comel awek ni. serius macam anak patung atau watak-watak heroin dalam anime... grrr... ada jual tak woi awek macam ni !!! hahahaha kalau ada jual aku nak beli satu !!! Ada orang komen kata... alaa.... photoshop ja ni..... photoshop tak photoshop.... awek ni serius hot bagi Akuserabut. Nah.. sedikit info tentang awek ni~

Date of Birth: Jun 18, 1993
Height: 164 cm
Weight: 42 kg















more pics go to dailylenglui

15 comments:

  1. tetek dia kejap kecik kejap besar.

    ReplyDelete
  2. tetek die mcm plastik je.hahah ni patung ke ori??

    ReplyDelete
  3. mekap kasik tebal. cuba buang mekap. aku sure2 muka macam minah jepon dlm telor dibasuh. ekekeke

    ReplyDelete
  4. Photoshop kot..tapi apa2 pun aku ttp sayang awek aku yg ni gagagagaga

    ReplyDelete
  5. cantik giler......memang hot

    ReplyDelete
  6. lalala..lens dia pkai tu buat dia nk mcm patung...hihi

    ReplyDelete
  7. whoa jd les cmni kalo mmg ade awek cun natural cmni

    ReplyDelete
  8. ni orang ke,jin ?

    ReplyDelete
  9. gila. memang mcm patung lah bro !~~

    ReplyDelete
  10. lol..cam tade feel muka dia..mata terbuntar macam parit buntar

    ReplyDelete
  11. die msg aku smlm ajk kua.. hoho

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...