Saturday, March 26, 2011

CARA NAK MEMBAPOKKAN DIRI

Akuserabut agak sibuk sikit sekarang. update blog pun kadang-kadang dan jarang-jarang ja. sebab aku terlibat dengan satu produksi teater untuk satu pertandingan teater English. sekian saja dairi aku di Blogserabut ni hehehe Ni aku nak share pasal cara nak membapokkan diri anda. khas untuk golongan lelaki yang berjiwa kebapok-bapokan lol jom tengok :


Benda yang diperlukan untuk membapokkan diri anda adalah seletep, baju spek mata, kain/sarung tangan/stoking dan baju perempuan. sesiapa yang berminat buat la. siap nampak lurah ok !!! berdarah hidung lelaki terrrtengok hahahaha

pic source dogguie

7 comments:

  1. try la nub..aku pasti tergoda hahhaa

    ReplyDelete
  2. tapi ang kena makan byk ckit la..ni kering ja wakakaka

    ReplyDelete
  3. kalau aku nak buat, tak yah kepit2 pun..wakakaka

    ReplyDelete
  4. @ayap hahaha

    @XIX Dragunov aku paham maksud ko, aku pun hahahha

    ReplyDelete
  5. alahai,tips2 kecantikan bapok, kuang3~

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...