Monday, May 9, 2011

I FIBER.BLOGSPOT.COM

Petang ni aku berpura-pura tak ada kerja lagi. padahal kerja melambak nak kena settle. tapi cuti kan. lepak luu. berlakon tak ada kerja kejap hahaha. tadi masa aku ting tong serabut kepala. aku try taip perkataan aku serabut dalam Google Translate. korang nak tau menatang apa yang Google translate bagi aku. ini haa :




Aduhh I Fiber yang dia translate bagi aku. rupa-rupanya Google Translate ni ting tong macam kepala aku yang serabut jugak. fiber tu serat laa cik Google ! haiz lepas ni rasa macam nak buat satu lagi blog la. blog versi mat salleh ting tong. ifiber.blogspot.com lol nanti jangan lupa singgah blog baru aku k wakakaka !

10 comments:

  1. bukan aritu ko search ngan aku ke.. ahhahaha... ifiber...

    ReplyDelete
  2. google translate terbaekk!!! :p

    ReplyDelete
  3. @kimy ha ah hahaha

    @ black mawar memang terbaikkk huhuhu

    ReplyDelete
  4. haha..cute la tu name i fibre
    senang nak melepas hajat..lancar..kekeke

    ReplyDelete
  5. harhar. budoh apa tah fiber

    ReplyDelete
  6. hahahaha, fiber? fiber bieber ahaaai :)

    ReplyDelete
  7. hahahha.. xpasal2 jd fiber...pelik sunggoh ;D

    ReplyDelete
  8. @nub tak tau la nub oii

    @deehaq hahahah tak ley bla

    @Wuuchin agak la pelik !!!

    ReplyDelete

Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...